Converteer YouTube videolinks naar MP3, MP4, AVI, FLV met een YouTube downloader en converter.

Onze site biedt iedereen de ideale manier om online video en audio van YouTube naar MP3, MP4, AVI, FLV of andere formaten om te zetten. Met DownloadVanYoutube download je moeiteloos filmpjes van video streaming websites zoals Youtube en Vimeo.

Download YouTube Filmpjes

Downloadvanyoutube.nl is een gratis website waarmee je iedere video van YouTube kunt converteren en downloaden. Je kunt een filmpje converteren in MP4, MP3 en FLV formaat. YouTube is het grootste online video platform ter wereld vol met filmpjes en muziek. Begin hier onder direct met het downloaden van je favoriete filmpje.

Zo download je video's van YouTube

Op het internet zijn verschillende websites waarmee je YouTube filmpjes kunt opslaan. Iedere minuut wordt er honderden uren aan videomateriaal op YouTube geplaatst. Het video platform is tegenwoordig de populairste website voor het uploaden en bekijken van filmpjes en muziek. Maar wat als je een filmpje wilt bewaren op je computer, laptop, tablet of smartphone? Met de onderstaande tips kun je direct video's van YouTube downloaden.

Optie 1: Gebruik een plugin

De eerste optie om een YouTube video te downloaden is door een speciale plugin voor je browser te gebruiken. Er zijn verschillende plugins beschikbaar en zijn vaak ook gratis te installeren. Voor Google Chrome kun je bijvoorbeeld Video Downloader All gebruiken of Video Downloader Professional. Voor FireFox is er Video DownloadHelper of Easy YouTube Video Download. Download en installeer de gewenste plugin om jouw favoriete video's te downloaden met je browser.

Download nu | Onbeperkt Video's Kijken
Bekijk onbeperkt films waar je maar wilt. Meld je eenvoudig aan. Probeer het gratis. Bekijk zoveel films als je wilt in HD kwaliteit en onbeperkt.
Gratis Aanmelden - Video's Downloaden - Top 20 - Alle Films

Optie 2: Gebruik een download website

Er zijn veel websites waar je filmpjes kunt downloaden. Veel website werken als volgt: je kopieert eerst de link (URL) van het filmpje dat je wilt downloaden. Daarna surf je naar de download website en plak je de YouTube-link in het tekstveld dat je daar ziet. Vervolgens klik je op 'Downloaden' of 'Download'. In het venster daarna kun je vaak de gewenste resolutie selecteren en in welk bestandstype je de video wilt downloaden. Je kunt bijvoorbeeld SaveTheVideo proberen of YooDownload.

Zoek een video en kopieer de link:


Downloaden voor eigen gebruik

Let op dat je niet zomaar ieder filmpje van YouTube mag downloaden en opslaan. Vaak is het voor eigen gebruik (zolang je de filmpjes maar niet opnieuw uploadt naar YouTube of verder verspreidt) geen probleem. Wij raden je echter altijd aan om contact op te nemen met de eigenaar van het filmpje om te vragen of je het mag downloaden en gebruiken. Dan weet je het zeker en voorkom je gezeur achteraf.